Junts per Olivella

Junts per Olivella, es presenta en aquestes eleccions municipals de la mà de l’aliança entre Demòcrates de Catalunya i el Partit Demòcrata Europeu Català. Un grup format per persones independents del nostre Municipi que coneixen bé les necessitats i les millores que cal aplicar per a assolir els objectius que ens hem plantejat en comú.

A Junts per Olivella som persones properes, honestes i transparents, que tenim idees i capacitat per escoltar propostes i opinions que provinguin de veïns i veïnes. Com a grup, ens esforçarem a millorar els serveis del Municipi perquè aquests puguin assolir la màxima qualitat i beneficiar així als veïns i veïnes.

La proposta Política de Junts per Olivella anirà alineada a l’impuls del creixement del mateix Municipi, aconseguint uns beneficis socioeconòmics positius per al seu desenvolupament.

Treballarem amb una visió enfocada cap a les persones com a eix principal de les polítiques a processar.

………………………………………………………………………………………………………………………………….

Junts per Olivella, se presenta en estas elecciones municipales de la mano de la alianza entre Demócratas de Cataluña y el Partido Demócrata Europeo Catalán y por un grupo formado por personas independientes de nuestro Municipio que conocen bien las necesidades y las mejoras que hay que aplicar para alcanzar los objetivos que nos hemos planteado en común.

En Junts per Olivella somos personas cercanas, honestas y transparentes, que tenemos ideas y capacidad para escuchar propuestas y opiniones que provengan de vecinos y vecinas. Como grupo, nos esforzaremos en mejorar los servicios del Municipio para que éstos puedan alcanzar la máxima calidad y beneficiar así a los vecinos y vecinas.

La propuesta Política de Junts per Olivella irá alineada al impulso del crecimiento del mismo Municipio, consiguiendo unos beneficios socioeconómicos positivos para su desarrollo.

Trabajaremos con una visión enfocada hacia las personas como eje principal de las políticas a procesar.

Crea tu sitio web con WordPress.com
Empieza ahora
A %d blogueros les gusta esto:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close